Цей метод підходить як для молодої картоплі, так і для старого. Увага, цей метод годиться тільки для очищення вареної картоплі.
1-й крок
Перед тим, як варити картоплю, необхідно зробити безперервний надріз по середині картоплі. Важливо, щоб початок і кінець надрізу з’єдналися.
2-й крок
Варимо картоплю. А тим часом наповнюємо миску крижаною водою. Для кращого ефекту додаємо в воду кубики льоду.
3-й крок
Дістаємо з каструлі картоплину за допомогою шумівки і кидаємо її в приготовлену посуд з плаваючими кубиками льоду. Рахуємо до десяти.
4-й крок
Дістаємо охолоджене бульба, беремо його за краї і здавлюємо. Навіть при невеликому зусиллі шкірка легко зійде. Саме чудове, що цим способом не обпікаються пальці, а всередині вона все ще буде гарячої і ти при бажанні зможеш обпекти нею свою мову.