Омлет – це звичайна страва. Приготувати його може практично кожен. Однак отримати по-справжньому смачний омлет можна лише за умови дотримання певних правил приготування. Розглянемо їх детальніш
Додавайте більше жовтків
Вони поліпшать смакові якості страви, додадуть йому пишності і естетичності. Кілька додаткових жовтків не дозволять омлету швидко підгоріти. Обов’язково скористайтеся цією порадою, якщо боїтеся не встежити за стравою.
Купуйте жирне молоко
Молоко з великим відсотком жирності – кращий вибір для омлету. Перемішувати його з яйцями потрібно в співвідношенні 1 до 1.
Використовуйте вінчик
Для приготування страви можна користуватися міксером. Звичайно, він полегшить і прискорить збивання яєць. Однак під впливом міксера зруйнується структура жовтків і білків.
Якщо ви хочете повітряний і пишний омлет, скористайтеся вінчиком або звичайною виделкою.
Слідкуйте за температурою
Готуйте п’ять-шість хвилин при середній температурі. Потім трохи зменшіть полум’я. Поява красивої золотистої скоринки – сигнал про те, що ви впоралися із завданням!