Фотограф з Нью-Йорка Саллі Девіс провела цікавий експеримент. Протягом 137 днів фотографувала гамбургер і картопля фрі з макдональдсовські набору для дітей Хеппі милий, тим самим перевіряючи твердження “Макдональдс – завжди свіжі продукти”.
Як видно з фотографій Макдональдс – завжди “свіжий”, навіть після стількох днів зовні продукти не змінилися.
Ще один наочний приклад привела Карен Ханрахан. Вона в 1996 році купила собі в Макдональдсі бургер, проте з’їсти його забула. Знайшовши його в 2008 році, вона і її родичі були шоковані, коли порівняли його зі свіжим гамбургером. Через 12 років бургер виглядав мало не промені щойно купленого (останнє фото).
Все це говорить, що у виготовленні продуктів в Макдональдсі використовується велика кількість консервантів. Якщо їжа не псується роками, скільки користі отримає від неї організм?
Експеримент Саллі Девіс
10 квітня
13 квітня
17 квітня 2010 року
29 квітня 2010 року
28 травня 2010 року
13 липня 2010 року
20 липня 2010 року
30 липня 2010 року
15 серпня 2010 року
25 серпня 2010 року
Той самий гамбургер (праворуч) Карен Ханрахан, що пролежав без змін 12 років